Ook werken en wonen in Marokko?

Altijd al gedroomd van wonen en werken in Marokko? Casablanca,  of misschien toch in Marrakech? In dit artikel vertel ik je hoe je dit op de meeste makkelijke, succesvolle en betrouwbare manier kunt doen!

Ik krijg vaak de vraag of ik in Marokko woon of werk, en hoewel ik graag had gewild dat mijn antwoord ja is, is dat niet het geval. Voorlopig vind ik het prima om parttime in Marokko en Nederland te wonen, maar het blijft een droom voor mij om hier uiteindelijk wel naar toe te emigreren.

Marokko is namelijk een prachtig land met veel mogelijkheden, kansen en succes – vooral op het gebied van carrière. Wil je dit graag, en natuurlijk in Marokko, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maroc @ Work helpt je hierbij en biedt jou het totale pakket! Geen stress, je hoeft (bijna) nergens meer aan te denken. Zo helpen zij jou met de begeleiding naar Marokko, het vinden van een leuke baan (zodat je meteen aan de bak kan!), het bieden van een woonruimte én het helpen met het opzetten van een sociaal netwerk. Basically; het opzetten van een nieuw leven in het prachtige land Marokko.

Nog iets leuks: mocht je nu op vakantie zijn in Marokko en wil je niet meer weg, of ben je in Nederland op zoek naar een baan, maar ready voor een nieuwe uitdaging, Maroc @ Work heeft momenteel een super toffe Summer Deal! Als je je nu aanmeldt en begint als Adminstratief helpdesk agent (in Casablanca), dan hoef je de eerste drie maanden namelijk geen huur te betalen! Hoe chill is dat?

Het is maar dat ik het momenteel nog hartstikke fijn vind om tussen twee landen te wonen; maar zodra ik klaar ben om de stap te nemen, dan weet ik absoluut waar ik moet zijn.

Voor meer informatie over Maroc @ Work en de Summer Deal actie, check www.marocatwork.com. See you in Morocco!

Foto’s gemaakt door Voir Fotografie

1 Comment

  1. Majid says: Reply

    Beste , mijn droom
    Is in Marokko te mogen werken ! Ik vindt Marokko en prachtige land !

Leave a Reply