A day at Çagla Hair & Beautysalon

Als je kiest voor een kapper, dan is het belangrijkste dat je vertrouwt op de professionaliteit en kwaliteiten van de kapster zelf. Ben jij nog op zoek? Dan ben je bij Çagla Hair & Beauty in Den Haag aan het juiste adres!

Ik ben nu al 1,5 jaar vaste klant bij Çagla, eigenaresse van Çagla Hair & Beauty en ik vertrouw niemand anders meer met mijn haren dan haar! Of ik nou een bezoekje breng voor een kleine knipbeurt, een nieuw kapsel, een nieuwe kleur of een schoonheidsbehandeling; bij Çagla Hair & Beauty is alles mogelijk.

HAIR

De eerste keer dat ik bij Çagla mijn haar liet doen, ging ik meteen voor een ombre in de kleur blond. Ik heb vaak de meest verschrikkelijke en mislukte foto’s op het internet voorbij zien komen, best gewaagd dus… maar zodra ik de salon binnenliep waren die zorgen verdwenen. Bij binnenkomst van de salon werd ik vriendelijk gegroet en verwelkomd met een heerlijk kopje thee.

Na mijn kopje thee was ik aan de beurt! Ik liet Çagla een aantal foto’s zien en ze begreep me meteen. Nadat de verf was ingetrokken en mijn haren waren geföhnd was ik blijer dan ooit met het eindresultaat! Ik heb hierna veel complimenten gehad en vaak de vraag gekregen waar ik mijn haar heb laten verven. De ombre was zonder bijwerking wel goed voor 1,5 jaar. Daarna vond ik het tijd om weer terug te gaan naar mijn eigen haarkleur. Hieronder vind je de before & after foto ‘s 😉

Çagla maakt gebruik van het Amerikaanse product Olaplex; een nieuwe, veelbelovende behandeling voor gekleurd haar. Het product zorgt ervoor dat je haar tijdens het verven niet wordt beschadigd. Olaplex is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Het product herstelt de het gebroken haar door het gebruik van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex gaat de beschadigingen van het haar tegen of voorkomt deze, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven!

BEAUTY

Naast een knip- of verfbeurt, kun je bij Çagla Hair & Beauty ook terecht voor een heerlijke beauty behandeling, een laserbehandeling of cavitatie. Je krijgt eerst een duidelijke uitleg over welke producten er precies zullen worden gebruikt en waar de behandeling uit bestaat. Hierna kun je ontspannend genieten van een intensieve en effectieve behandeling onder genot van rustgevende muziek op de achtergrond.

De beautybehandelingen bestaan uit:

– Microdermabrasie (huidverbeterende behandelmethode)

– Cavitatie (vetverwijderaar)

– Laserbehandeling (ontharen)

Voor meer informatie bezoek de Facebookpagina en Instagrampagina van Çagla Hair & Beauty Salon.
Adres
Paets van Troostwijkstraat 1
2522 DK Den Haag
070-2163331

12366507_893850787389229_1877038865_nIMG_2530

IMG_2539

IMG_2541

IMG_2543

IMG_2546

IMG_2551

IMG_2559

IMG_2565

IMG_2568

IMG_2583

IMG_2571

IMG_2575

IMG_2577

IMG_2585

Leave a Reply