Suikerfeest met Mona!

 Op het Suikerfeest ontving ik een super leuk pakket van Friesland Campina. Heerlijk toetjes van Mona en aantal hebbedingetjes. Lees hier alles over mijn nieuwe verslaving…

Op het Suikerfeest zelf genoot ik van de heerlijke Yoghurt Pudding. Ik hou van frisse toetjes, dus dit was precies mijn smaak! De dag erna vertrokken we naar Parijs, dus een aantal van deze toetjes gingen natuurlijk ook mee. Op de laatste foto heb ik twee verschillende smaken vla gemixt: Pure Chocolade en Chocolade Hazelnoot. Met een uitzicht op het pittoreske Parijs, was dit een genot voor zowel mijn smaakpapillen als mijn ogen! Ook handig om te weten: Alle producten van Mona zijn vrij van varkensgelatine én ontzettend lekker!

Suikerfeest met Mona

Suikerfeest met Mona

Suikerfeest met Mona

Suikerfeest met Mona

Leave a Reply