Dineren bij Shouf Shouf Mekla in Den Haag

Afgelopen zaterdag heb ik samen met een vriendin heerlijk gegeten bij het nieuwe restaurant Shouf Shouf Mekla in Den Haag. 


We werden warm verwelkomd met heerlijke zoete Marokkaanse muntthee geserveerd op een super schattig twee-persoons dienblad en een mini ‘berrad’ (theekan). Ondertussen hadden we al besteld en konden we tijdens het wachten op het eten gezellig kletsen onder het genot van de Marokkaanse muntthee. We kozen beiden voor één van de grill gerechten: ‘Mix & Grill’, bestaande uit een mix van kipfilet, lamskotelet, kefta, merquez en shwah. Uiteraard krijg je bij het gerecht ook wat brood, om het écht op zijn Marokkaans met de hand te eten. Het gerecht werd geserveerd met een salade, die een frisse smaak aan het gerecht voegde. Friet kon hierbij natuurlijk niet ontbreken. Houd je toch liever van rijst? Dat kan ook!

We zaten precies goed vol, maar plek voor een toetje is er natuurlijk altijd. We kozen voor een Ijscoupe met vers fruit en een Dame Blanche. De perfecte afsluiters voor een gezellige avond! Door de mooie, sfeervolle belichting en het rustgevende geluid van het water uit de fontein, kun je ontspannend genieten van alle lekkernijen van Shouf Shouf Mekla. Je waant je werkelijk in Marokko! De perfecte plek om je verjaardag of een speciale gelegenheid te vieren.

Voor meer informatie en reserveringen: www.shoufshoufmekla.nl

IMG_2489

IMG_2486

IMG_2465

IMG_2466

IMG_2469

IMG_2475

IMG_2482

IMG_2477

IMG_2479

IMG_2480

IMG_2494

IMG_2491

Leave a Reply